Jägarexamen – Kurser vår & sommar 2020

På grund av coronaviruset har vi justerat vårens utbud till kurser på distans.

En teorikurs på ett nytt sätt inklusive teoriprov som bygger på en del eget läsande och träffar via nätet, som följs upp av en fristående skyttekurs och examinering. Vi läser på egen hand och tillsammans på bokade tider via nätet, då vi diskuterar, gör övningsfrågor och får tips.

Vi träffas en heldag vid Helenas Vapenverkstad när vi kan vara utomhus för att titta på vapen, ammunition, anpassning av vapen, anläggning, skjutställningar och vapenvård. Då har vi en bra grund för att börja skjuta på banan. Horn ben, skinn, spillning och annat intressant finns också att titta på! För att få delta på skyttekursen krävs ett godkänt teoriprov sedan tidigare.

Ammunition till självkostnadspris.

Beroende på önskemål går det också att ha en “intensivhelg” eller intensivkurs med både teori och skytte utomhus på skyttebanan. Vi anpassar upplägget så det passar er. Välkommen att kontakta mig på helena@helenasvapenverkstad.se eller 023-37111 om du har frågor eller vill anmäla intresse!

TEORIKURS

Kursdatum: Enligt ÖK
Plats: På distans där du befinner dig
Kostnad: 2 000 kr. per person eller offert för större grupper.

SKYTTEKURS

Kursdatum: Enligt ÖK.
Plats: Främsbacka skjutbana.
Tid: Ca kl 9-17
Kostnad: 3 800 kr. Fika ingår.

Anmälan senast 11 maj

Mer info om kurser i jägarexamen

Betalning

2 000 kr betalas vid anmälan och resterande betalas senast fyra veckor före kursstart. BG 432-1568 eller Swish 123-452 45 75. Märk betalningen med ditt namn.

Kurslitteratur

Du beställer kursboken på Svenska Jägareförbundets hemsida. Tänk på att intensivkursen bygger på att du läst och förstått boken innan kursen.

Boende & Mat

Matallergier eller specialkost måste meddelas vid anmälan. .

Anmälan

Vid frågor kontakta mig på helena@helenasvapenverkstad.se eller 023-37111

Om du anmäler dig via mail, uppge: Namn, adress, telefonnummer och personnummer. Anmälan för samtliga kurser är bindande och första betalning ska ske i samband med anmälan.